Kent och milstolpar

Så just att jag de två senaste åren haft samma rubrik på två anteckningar skrivna den 13 februari så jag fortsätter väl med den traditionen.

Jag fick hem Kents helsvarta (CD-skivan) singel Max 500 i onsdags. Har lyssnat på den flera gånger på repeat och även om alla tre spåren är bra så är det Välgärningar & Illdåd som jag har fastnat mest för. Tickandet i introt som tecken på att tiden håller på att rinna ut. Precis samma sak som texten till M handlar om.

Imorgon är det sju år sedan jag såg dem live första gången. Det var första gången jag var på riktig konsert efter Gyllene Tiders Halmstadspelning ett och ett halvt år tidigare (som jag skrivit om här).

Jag hade varit på nån sorts festival i Laholm däremellan där Papa Dee och Pine Forest Crunch, om någon minns dem, uppträdde.

Hur som helst, på tisdag är det sedan bara en fyra veckor tills Du och jag döden släpps, på dagen 10 år efter debuten Kent.

Milstolpar då? Tja, för två år sedan skrev jag att antalet sökningar på Kändisars Födelsedagar var på väg att passera 100 000. Ett år senare var var antalet på väg att passera 300 000 och idag är antalet över 630 000! Stort tack till Jerry som hjälper mig att hålla registret aktuellt.

Ifjol skrev jag att antalet besök på Klocklös i Tiden passerade 40 000 och idag är antalet uppe i över 86 000. Antalet fördubblades alltså på mindre än ett år. Kul!

Och så Kent-bildsidan som jag knappt tänker på någon annan dag än just 13 februari. Besöksantalet ökar stadigt, men inte lika fort som förra året.

2003: 1000
2004: 1785
2005: 2262

Ännu en Klocklös-anteckning som ingen bryr sig ett skvatt om. :)

Förresten, jag vet att Kent stavas med litet K, men jag tycker det ser så fel ut i skrift att jag alltid skriver det med stort trots att det är fel. bob hund skriver jag däremot alltid med små begynnelsebokstäver. Jag tycker inte det ser lika fel ut av någon anledning.

Andra blogganteckningar i kategorin Musik/kent.

Söndag 2005-02-13 22:41
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info