Aj, aj, aj...

Det krävs nog att någon drar med mig för att jag ska gå och se någon av Rögles matcher, men jag gläds lika mycket med deras framgångar som förr.

I söndags tog laget sin sjunde seger i Superallsvenskan efter bortaseger med 3-2 mot Hammarby. Det var lagets blott andra bortaseger, de övriga har kommit på hemmaplan.

I och med segern och att Skellefteå slog Leksand i Leksand med 5-4 så har Rögle flest segrar, flest gjorda och minst insläppta mål i serien. Ändå ligger man bara tvåa och flåsas i nacken av Skellefteå.

Hur som helst fyra matcher återstår av serien och med lite tur tar lagen en av de två direktplatserna till Kvalserien.

Tyvärr var segern i Stockholm dyrköpt då Kenny Jönsson, Rögles hemvändande NHL-proffs och nyligen uttagen i Tre Kronor, skadade ett knä och blir borta minst fyra veckor, kanske resten av säsongen. Därav rubriken.

Förutom framgångarna på isen så kommer det mycket folk till matcherna också. Jag har för mig att jag läste att man budgeterade med 3200 i snitt på de sju hemmamatcherna och när fem av hemmamatcherna är spelade ligger snittet på en bit över 4000. Dessutom är matchen mot Leksand nästa vecka utsåld sedan någon vecka tillbaka. Det går med andra ord bra ekonomiskt också!

Jag hoppas verkligen de tar sig till Kvalserien där bland andra ärkerivalen Malmö IF väntar. Det var längesedan de möttes i en tävlingsmatch...

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Tisdag 2005-02-08 19:03
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Sara: Jag ger mig inte in i den diskussionen. :)

2005-02-08 19:52

1. sara (Hedgehog in a storm)

Fast Leksand är bäst... =)

2005-02-08 19:39

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info