Innebandy

Jag spelade innebandy i måndags.
Företaget som jag jobbar på hyr en idrottshall under två timmar på måndagkvällen och vi är några stycken som brukar utnyttja detta för att som sagt, spela innebandy.


Måndagens pass var ganska innehållsrikt för min del. Först lyckades jag vricka foten ganska ordentligt så det var bara att linka av. Efter lite vila spelade jag sista kvarten, men dagen efter hade jag rejält ont i foten. Det smartaste man kan göra är definitivt inte att spela innebandy med vrickad fot.


Det är inte så smart att glömma kvar en av klubborna heller. Jag har börjat ha med mig min reservklubba till innebandyn eftersom jag fått en känsla av att mina vanliga snart har gjort sitt. Jag trodde aldrig den skulle ligga kvar två dagar senare,
men eftersom jag körde förbi hallen under kvällen på väg till min far för att
byta till vinterdäck på bilen så svängde jag inom och döm om min förvåning,
vad ligger kvar sedan måndagens träning om inte min klubba!?Som ni kan se på bilden så är det inte världens mest moderna klubbor. Det kan kanske vara därför som jag fick behålla den den här gången också. Det har hänt en gång tidigare att jag varit övertygad om att jag blivit av med min klubba. Det var för snart tre år sedan när jag fick min bil stulen, med min "gröna" klubba i baksätet.
När bilen hittades var mina solglasögon försvunna. Likaså cykelhållaren som legat i
bagageutrymmet, samt min CD-växlare. Men min innebandyklubba låg kvar till synes orörd. De hade inte ens knäckt den! Men det är väl den enda tacksamhetskänsla jag känner inför den eller de som stal min bil två dagar före julafton 1999.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Onsdag 2002-11-13
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info